Tarieven

Voor iemand met pscyhosociale klachten is het belangrijk dat hulp op korte termijn toegankelijk is. Hierin heeft u de keuze om dit via de reguliere geestelijke gezondheidszorg te doen of in een praktijk van een zelfstandig psychosocaal therapeut. Ik ontvang u dan ook graag.

Tarieven:

Individuele sessie:                      € 65,00  (60 min)
Relatietherapie:                          € 85,00  (90 min)
Telefonisch en email consult:     € 45,00  (60 min)

Nadat u mij een bezoek brengt, ontvangt u een (digitale) nota. Deze betaalt u binnen 14 dagen. De tarieven ziet u hier boven. 


Afspraak maken:

Bij mij kunt u op korte termijn een afspraak krijgen. Dit is mogelijk omdat ik niet werk met een wachtlijst en niet vraag om een verwijsbrief. Dit is voor velen een laagdrempelige manier om hulp te zoeken. Ik hoop dan ook dat dit zo voor u is. Tevens is dit een mogelijkheid om eerder naar uw klachten te kijken. De hulpvraag is hierin belangrijk. Alhoewel dit niet altijd duidelijk is voor iedereen, kunt u wel mee aan de slag. Daarvoor zijn de eerste 1 of 2 gesprekken ook belangrijk: de zogenaamde intakegesprekken waarin ik samen met u onderzoek wat u precies bezighoudt. Als dit helder is kan ik mijn plan van aanpak maken en daarna toepassen.

Nadat u bij mij op consult bent geweest, ontvangt u een (digitale) nota. U krijgt 14 dagen tijd om deze te betalen. Indien de nota niet tijdig betaald is ontvangt ontvangt u een herinnering. Bij een tweede herinnering ben ik helaas genoodzaakt om administratiekosten in rekening te brengen.

 

Begeleiding bedrijven: 

Huberts Zorgadvies biedt bedrijven coaching aan voor mensen met problemen op of rondom hun werk
Binnen ieder bedrijf, zijn werknemers  met aanhoudende of langdurende klachten zoals:

- Werkdruk,
- Moeite in de samenwerking met collega's of leidinggevenden,
- Een gevoel ervaren niet goed genoeg te zijn,
- Faalangst of minderwaardigheid,
- Problemen van thuis en op het werk lopen door elkaar?

Maakt u zich zorgen over hun welbevinden en 'hoe nu verder of wanneer kunnen ze weer aan het werk'? U als werkgever bent gebonden aan wettelijke regels bij ziekte!

Maak een afspraak en kom langs om te kijken wat ik voor u en uw mensen kan betekenen?
Mijn aanpak is gericht op het mogelijk maken van groei van binnenuit door het bewustzijn van het eigen handelen van de cliënt/werknemer te vergroten. 
Voor bedrijven ben ik veelal op korte termijn en flexibel inzetbaar.

Coaching wordt in veel gevallen betaald door de werkgever.

Magneetmassage

Bij een magneetmassage kan ik ervoor zorgen dat u in een kort tijdsbestek voldoende ontspanning en een betere doorbloeding krijgt, in uw lichaam. Hierdoor zullen klachten als stress, gewricht,- hoofd, rugpijn of andere klachten veranderen. Door het effect merkt u meer ontspanning. Deze veelal (stoel) massage kan over de kleren gegeven worden. Hierdoor is het overal toepasbaar en zeker op locatie. Een andere mogelijkheid is op blote huid en dan met een etherische olie. U neemt dan plaats op mijn massagetafel.

Onderstaande mogelijke (losse) behandeling(en):

 

Rug, schouders en nek € 30,00
Hoofd en of gezicht € 15,00
Benen € 30,00
Hele lichaam € 50,00
Sportblessures/andere klachten € 30,00

 

Niet aan te bevelen voor:

  • Mensen met een pacemaker.
  • Zwangere vrouwen, voor de 3e zwangerschapsmaand, mits zij niet bekend zijn met magneetsieraden.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan veelal op korte termijn, zonder verwijsbrief van huisarts via:

Telefoon: 0620851782
E-mail: info@betsiehuberts.nl

 

De eerste gesprekken in therapie zijn bedoeld om nader kennis te maken en om u probleem/klacht op een juiste manier te inventariseren en te adviseren en (zeker niet onbelangrijk) dat uw hulpvraag helder en vooral duidelijk is! 

-Wat is uw wens met betrekking tot uw situatie?
-Als u dit helder hebt beslist u of u een vervolg wilt! 
-Belangrijk is dat u zich veilig en vertrouwd voelt!

 

Vergoeding

Een vergoeding voor Psycho-Sociale hulpverlening kan veelal vanuit de aanvullende verzekering. Ik vertel u hier graag meer over. 

Algemene voorwaarden

Dossiervorming:
In het kader van de wet op de privacy heb ik zo mijn verplichting om u te informeren wat ik vastleg, in een dossier.  Veelal gaat het om gegevens als: naam, adres, woonplaats en een kort verslag van wat is besproken. Dit laatste doe ik om het proces te volgen.

Factuur:
De nota of factuur wordt toegestuurd en u dient deze te voldaa,n 14 dagen na dagtekening op het rekeningnummer van Huberts Zorgadvies. Indien deze factuur niet tijdig is betaald ontvangt u een herinnering. Bij de tweede herinnering ben ik helaas genoodzaakt om administratiekosten van € 25,00 per factuur in rekening te brengen. De bedragen voor een (relatie) consult zijn op deze website gepubliceerd.

Afzeggen afspraak:
Afspraken voor een consult kunnen uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd per telefoon, zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Bij het niet tijdig afzeggen ben ik helaas genoodzaakt om het volledige tarief in rekening te brengen.

Beroepscode:
Ik werk volgens de beroepscode van de beroepsvereniging van de LVPW ( zie www.lvpw.nl )

Behandel en begeleidingsovereenkomst:
Het privacydocument is onderdeel van de overeenkomst en wordt u tijdens de intake overhandigd. De door u verstrekte persoonsgegevens en informatie is alleen voor mij toegankelijk en wordt nooit zonder u schriftelijke toestemming vooraf met derden gedeeld.

Klachten en tuchtrecht
Als geregistreerd lid van de beroepsvereniging LVPW is de klachtenregeling van de LVPW van toepassing. Hiermee zijn uw rechten als client gewaarborgd. Zie www.lvpw.nl bij 'voor clienten' en vervolgens 'Klachtencommissie'.  Verder ben ik aangesloten bij de geschillencommissie SCAG www.scag.nl